fbpx

Handels- & forretningsbetingelser

Generelle oplysninger

Qvadrant Aps

Rudørestien 8,

2840 Holte

CVR nr.: 40283080

Telefon: 26282715

Email: hello@qvadrant.dk

Hos QVADRANT Aps tages forbehold for force majeure og pludselige afgift stigninger.

Priser

Hos Qvadrant Aps tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Desuden forbeholder vi os ret til at ændre i priserne fra dag til dag uden forudgående samtykke (igangværende ordre vil naturligvis aldrig berøres af prisstigninger). Der tages forbehold for udsolgte varer. Alle priser der fremgår på hjemmesiden er uden fragt, og fremgår som AB fabrik.

Betaling

Qvadrant Aps modtager betaling via bank overførsel til Sparekassen Vendsyssel:

Reg. Nr.: 9070    Konto nr.: 2021 048 243

Vores priser fremgår altid i Danske kroner og er inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Qvadrant Aps tilbyder kantstenslevering mod betaling med transportør valgt af Qvadrant Aps. Der fremsendes en ordrebekræftelse senest 24 timer efter at betalingen er registreret. Afhængigt af ordren størrelse samt materialevalg vil leveringstiden være 6-8 uger.

Vi leverer som udgangspunkt ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Fragt

Der pålægges et fragtgebyr på alle ordre, og fragten beregnes ud fra ordrens vægt og størrelse. Fragtprisen vil fremgå af ordrebekræftelsen, og gælder i udgangspunktet som kantstenslevering, med mindre andet er aftalt.

Fragtskader skal anmeldes inden for 48 timer, og vil blive dækkes med et erstatningsprodukt. Dog hæfter Qvadrant Aps kun for fragtskader, såfremt at der personligt er taget imod ordren samt underskrevet fragtbrev. Såfremt kunden ikke er hjemme til at modtage ordren, vil der blive pålagt ekstra fragtomkostninger ved ny levering.

Bestilling

Hos Qvadrant Aps producerer vi de enkelte varer i henhold til din specifikke ordre og dennes specifikationer, og du skal derfor være opmærksom på at der ikke er returret på produkterne. Når du betaler din faktura, vil det fremgå at din ordre ikke kan returneres og at du ved betaling accepterer vores betingelser. Qvadrant Aps kan derfor aldrig stilles til ansvar for fejlbestillinger.

Montering

Venligst bemærk at vores produkter ikke er omfattet af montage.

Garanti & Reklamation

Hos Qvadrant ydes der 24 måneders reklamationsret på alle produkter. Reklamationen skal dog være berettiget, dvs. at manglen ikke må være opstået i forbindelse med fejlagtig eller forkert brug af produktet.  For alle produkter leveret at Qvadrant Aps kan købeloven tages i anvendelse. Hvis en reklamation vurderes berettiget og udbedring ikke kan finde sted, skal det defekte produkt sendes retur til Qvadrant. Fragten herfor refunderes når produktet sendes retur med PostNord. Erstatningsproduktet fremsendes herefter fragtfrit inden for normal leveringstid.

Accept

Samtidig med din indbetaling bliver du bedt om at, du læser vores handelsbetingelser, ved at gennemføre din betaling accepterer du samtidig vores handelsbetingelser.